Söker du en professionell föreläsare?

Johan Bergstad har 15 års erfarenhet som talare

Johan Bergstad är en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare. Han har de senaste 15 åren haft talaruppdrag både i Sverige och utomlands på chefsdagar, utvecklingsdagar, konferenser, mässor mm. Kunderna kommer från både privat och offentlig sektor.

Publiken får med sig effektiva och beprövade verktyg för att arbeta med fokus, glädje och effektivitet i dagens komplexa arbetsliv. Glöm sövande powerpoints och förvänta dig en stund av roligt lärande där deltagarna själva får uppgradera hjärnan till fokus och prestation på toppnivå. Eller varför inte få ett smakprov på konsten att kommunicera klart och tydligt utan att andra behöver ta illa upp? Allt i en levande och inspirerande interaktion mellan föreläsare och publik.

.

Teman som Johan föreläser om:

 • Fokus och arbetsglädje
 • Ett hållbart arbetsliv
 • Kommunikation och bemötande
 • Ledarskap
 • Stress och mindfulness
 • Inspiration, kreativitet och effektiva prestationer
  .

Några av Johans föreläsningar:

 • Din fokuserade hjärna på jobbet
 • Arbetsglädje – ha roligt på jobbet och få mer gjort
 • Led med hjärta och hjärna – varför tusentals chefer lär sig empati och fokus
 • Kommunikation – få kontakt med andra oavsett hur de pratar

Varje uppdrag skräddarsys utifrån kundens behov och önskemål.
I egenskap av psykolog kan Johan Bergstad även ta uppdrag av känsligare karaktär, till exempel vid kriser och utmanande förändringar på arbetsplatser.

Referenser:

“I mina ögon är Johan en av de främsta experterna vi har i Sverige på fokusträning. Han har föreläst mycket för företag och han har en extremt bred kunskap. Jag kan bara varmt rekommendera Johan i de flesta sammanhang som har med fokusträning att göra.”
– Martin Ström
Grundare Potential Project Sverige, psykolog, författare till “Fokus på jobbet”

Jag gillar Johans avslappnade stil på scenen. Han bjuder på sig själv och är naturlig! Johan kvalade direkt in på Guldnivån enligt vårt program SpeakerRating.com.”
– David J. Phillips, Grundare av SpeakerRating.com

På ett varsamt och genomtänkt sätt visade Johan oss att det finns många finurliga verktyg för att hantera livets utmaningar. Johan utmanade och uppmanade oss att inte tjuvrusa genom nuet. Lysande helt enkelt!
– Ulrika Enkvist-Wallmark
Gymnasielärare, Vasaskolan, Gävle

“Johan har varit hos oss och föreläst två gånger. Vi har fått jättebra verktyg för att fokusera bättre och ladda om batterierna på kort tid. Jag kan bara varmt rekommendera Johan som föreläsare, det är väl investerad tid!”
– Göran Hoffman
IT–chef, Hedemora kommun

Vi känner oss mycket inspirerade och inser vilka begränsningar som döljer sig i ambitionen att göra många saker samtidigt. Tack Johan för den inspirationen!”
– Peter Boqvist
VD, StjärnDistribution AB

Jag har fått en ny insikt i hur jag prioriterar i min vardag och hur min fortsatta resa ska se ut. Det här är en start på ett nytt förhållningssätt! Rekommenderar varmt Johan!!”
– Per Sjölund
Företagsläkare och specialist i rehabiliteringsmedicin

“Bättre fokus är ett otroligt relevant ämne för oss som jobbar i en miljö med mycket input och mycket som ska fixas. Vi har fått med oss mycket bra tips och verktyg, och jag kan bara starkt ge tummen upp för Johan som föreläsare!”
– Peter Berg, grundare av Paloma

Johan är lugn och närvarande, det känns att han lever som han lär. Han är tydlig och konstruktiv. Förmedlar sitt budskap så att jag blir inspirerad och motiverad att lära mig mer.”
– Gun Björnbakk
Chef, Region Gävleborg